Новини змагань

Ставки на спорт: на які події ставити в кінці 2019 і на початку 2020

07:00, 27 листопада 2019

Кінець одного року і початок нового - це час, коли у букмекерів не виникає складнощів з підбором подій для ставок

В кінці 2020 року і на початку 2021 року гравців чекають десятки масштабних спортивних подій, які можна відстежити, поставити на які можна на сайті Фаворит спорт або ж практично в кожній букмекерській конторі. Так, найголовнішими подіями року, що минає 2019 року стали:
1. Чемпіонат світу з карате.
2. Чемпіонат світу з плавання на короткій воді.
3. Формула-1 (Гран-прі США, ОАЕ, Японії і т.д.)
4. Чемпіони з настільного тенісу серед чоловіків і жінок.
5. Великий теніс - фінал турніру WTA (жінки) і ATP (чоловіки), змагання Кубка Девіса.
А ось які спортивні заходи вважаються найбільш очікуваними в 2021 році:
1. Чемпіонати світу з біатлону, хокею, лижних гонок і фігурного катання, заплановані на зиму і весну.
2. Олімпійські ігри, які розпочнуться 23 липня.
3. Єдиноборства: бій за правилами ММА між Макгрегором і Порьє, а також між Холлоуей і Кеттером.
4. Бокс: бій між Тайсоном Ф'юрі і Деонтеєм Уайлдером.
Для любителів шахів, біатлону, гандболу та кіберспорту букмекери теж підготували цікаві пропозиції. Головне - стежити за новинами і не втрачати можливості.
Ставки на очікувані спортивні змагання: що потрібно знати


Масштабні змагання і важливі турніри висвітлюються в соцмережах і медіа задовго до зазначеної дати. Зазвичай, за два тижні до змагання преса і ТБ починають розкручувати подію. У зв'язку з цим в інтернеті з'являються сотні платних і безкоштовних прогнозів від професійних Беттерів і спортивних експертів. Свої прогнози фахівці складають на основі переваг і недоліків сторін, їх останніх виступів, рівня мотивації до перемоги, складу, тренера і так далі. Прогнозисти беруть до уваги десятки чинників, які дають можливість видати вірний прогноз на результат події - цим і користуються Беттери, щоб робити виграшні ставки.
Наявність величезної кількості прогнозів та інформації про майбутні змагання - і є основна перевага ставок на популярні спортивні заходи. Букмекери не обмежують Беттерів за сумами ставок - поставити можна велику ставку в той час, як на менш очікувані події стоять певні обмеження. Відповідно, ставити на популярні події можуть як новачки, так і професіонали з солідним бюджетом.
Абсолютно всі букмекерські контори дають можливість робити ставки на очікувані турніри, при цьому поставити можна не тільки на фінальний результату змагання, а й на проміжні результати, також дається можливість формувати експреси. Ще одна перевага популярних подій - букмекери конкурують між собою, намагаючись переманити гравців, тому вони намагаються пропонувати коефіцієнти вищі, ніж збиралися давати спочатку.

Особливості ставок на Формулу-1

Букмекерські контори дають можливість робити ставки на три категорії Формули-1: на сезон, на гонку, на кваліфікацію. При складанні прогнозу експерти дивляться на гонщика і його команду, а також на автомобіль. На повільних трасах добре себе проявляють боліди з двигунами від Хонди і Рено. На високошвидкісних трасах найчастіше першими приходять Мерседеси.

Особливості ставок на єдиноборства

Професійні Беттери рідко ставлять на єдиноборства, причин цьому дві: непередбачуваність результату і невигідні коефіцієнти. Рівні бої зустрічаються рідко, зазвичай є фаворит, на якого букмекери дають символічний коефіцієнт, наприклад 1.2, а є андердог, на якого дають 2.0 і більше. При складанні прогнозу експерти дивляться на серію перемог спортсмена, останні бої, час підготовки, співвідношення стилів ведення бою, наявність травм і загальну фізичну підготовку на момент зважування і бою. Також звертають увагу на те, як спортсмен поводиться під час тренувального табору - якщо він їздить по розважальним заходам, вживає алкоголь і мало тренується, то йому дають менше шансів.

Особливості ставок на великий теніс

У тенісі немає єдиних лідерів - рейтинг найкращих гравців регулярно оновлюється. Враховують результати попередніх матчів і загальний фізичний стан тенісиста. Робити ставки на підставі лише прогнозів не варто - також потрібно орієнтуватися на коефіцієнти букмекерів. На БК працюють найкращі прогнозисти, які довели свій професіоналізм часом. У тенісі, як правило, перемагає той, на кого букмекер дає низький коефіцієнт.

Як робити ставки: рекомендація

Головне правило в беттінгу - робити ставки на той вид спорту, в якому Беттер розбирається. Складно спрогнозувати результат змагання, якщо людина взагалі нічого не розуміє в конкретному виді спорту. Якщо ж знань і досвіду недостатньо - краще довіритися прогнозами відомих експертів і не гнатися за великими коефіцієнтами.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору