Новини змагань

Футбольні фахівці з усього світу зустрінуться з українськими

09:51, 4 грудня 2019

В Україні заплановане проведення масштабного футбольного самміту

Футбол — найбільш популярний вид спорту в Україні. У професійному футболі крутяться дуже великі гроші і багато початківці талановиті футболісти хочуть потрапити в змагання елітних команд. На жаль, в Україні спостерігається занепад дитячих футбольних клубів. Для маленьких, але талановитих спортсменів, двері у великий футбол часто залишаються закритими, а їхній спортивний талант пропадає на якомусь сільському «кривому» футбольному полі.

До основних проблем дитячого футболу можна віднести як поганий стан  футбольної інфраструктури, так і відсутність якісних м’ячів чи додаткового футбольного інвентарю.

Але однією з найголовніших базових проблем українського дитячого футболу є відсутність висококваліфікованої тренерської бази. Не секрет, що в більшості випадків діточок тренують шкільні вчителі фізкультури або тренери, які отримали категорію «С» у регіональних федераціях, які мало знають про психологічні особливості тренування дітей.

Тому освітні заходи завжди мають особливу вагу. Kyiv Football Summit - перший міжнародний футбольний саміт, який відбудеться в червні на НСК Олімпійський. Він допоможе знайти відповіді на найбільш нагальні питання.

Участь у ньому буде корисною усім без виключення футбольним фахівцям від власників клубів, топменеджерів, аналітиків і агентів до

скаутів і футбольних тренерів.

Своїм досвідом ділитимуться футбольні фахівці з Німеччини, Італії, Іспанії, Голландії та Англії, які вже багато чого досягли у цій галузі. Для участі варто перейти за цим посиланням.

 

Іван Скоренко




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору