Новини змагань

Колмпанія ТФ-К опікується соціальними напрямками

09:03, 30 листопада 2019

У 2012 році компанія «ТФ-К» відкрила дитячо-юнацьку спортивну школу у місті Обухів, що на Київщині, яка відкривала нові можливості перед більш двома сотнями дітлахів міста і околиць. Згодом компанія "ТФ-К" вирішила розширити власні горизонти соціальної активності, так з’явився сімейний фестиваль "Dynamo Family Fest". Цікаво, що над його втіленням працювали як футбольні динамівці, Ігор Костюк, Олександр Яценко, Олександр Шовковський, так і відомі спортсмени динамівської школи, фехтувальник, шабліст, Олімпійський чемпіон Вадим Гутцайт, легкоатлетка, заслужений майстер спорту України, Олімпійська Чемпіонка Інесса Кравець, заслужений майстер спорту, фехтувальниця, олімпійська чемпіонка Ольга Харлан, майстер спорту міжнародного класу, призер Чемпіонату світу з біатлону Андрій Дериземля та багато інших, відомих і заслужених випускників вітчизняної спортивної школи.

Dynamo Family Fest - нове сімейно-спортивне свято, яке з'явилося в столиці завдяки зусиллям випускників ДЮСШ Динамо Київ. Проєкт рішення щодо проведення фестивалю 9 червня 2018 року затверджене Київрадою.

Разом із тим, завдяки компанії ТФ-К Київрада затвердила проведення масового культурно-спортивного заходу – «День «Динамо» в Києві» -  щорічно у другому тижні червня. В рамках фестивалю буде проведення різноманітних спортивно-розважальних ігор, а так же дитячого футбольного турніру, переможці якого зіграють з ветеранами товариський матч.

Також у рамках сімейного свята, яке відбулося вже двічі у 2018 та 2019 роках, вихованці «Динамо» популяризували різні види спорту, пропагували і популяризували здоровий спосіб життя, сімейні цінності та «динамівський рух». Тому що вихованці «Динамо» відомі перемогами не тільки у футболі, а й в боксі, боротьбі, фехтуванні, легкої атлетики, плавання, біатлоні, гімнастики та інших видах спорту.

Компанія ТФ-К взяла на себе обов’язок проводити подібні заходи щороку, залучаючи все більше дітей у цей рух. Уже зараз компанія опікується дитячою командою, яка грає у чемпіонаті Києва, а також командою ветеранів 45+, яка виступає у чемпіонаті України.

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору