Новини змагань

Кривошеєнко: хлопці 2010 р.н. додавали від матчу до матчу

16:40, 22 жовтня 2019

Тренер ФК "Лівий берег" команди 2010 р.н. Іван Кривошеєнко подіився враженнями від участі команди у чемпіонаті Києва, а також окреслив перспективні плани.

- Позитивно оцінюю якість гри та турнірне положення команди, сказа Кривошеєнко пресслужбі ФК "Лівий берег". - Важливо, що нам вдалося пройти у наступний раунд Кубка. у наступному раунді гратимемо з "Восходом". Намагатимемося проявити себе і перемогти, хоча для нас це не пріоритет.

Лише півроку тому очолив команду, тому потрібен був час, щоб досягти прогресу. До нас нещодавно приєдналися п'ять хлопців з "Чемпіону" (Дарниця). У хлопців був хороший рівень підготовки, але вони повинні були зрозуміти наші вимоги.

Хочеться відзначити тренера "Чемпіона" Василя Григоровича, який добре працював зі своїми підопічними. Чому хлопці вирішили перейти до нашої команди? Вони не грали в основному складі "Чемпіона", а хотіли отримувати ігрову практику. Без ігор неможливо досягти прогресу. Наша команда перебуває зараз у процесі будівництва. Лише півроку граємо сім+один, а раніше грали чотири+один. Тут вже інші вимоги до підопічних, адже граємо на більшому полі і це додаткове фізичне навантаження. У технічному оснащенні також багато над чим треба працювати.

Посіли третє місце в чемпіонаті Києва, але у цьому віці для хлопців результат не має відігравати ключову роль. Головне, щоб діти демонстрували якісний футбол та розвивалися. Важливо, що такої думки дотримується керівництво клубу.

Задоволений, що вдалося додавати від матчу до матчу. Перемоги додавали хлопцям впевненості у власних силах. Вони викладаються на кожному тренування і у кожній грі. Тренувальний процес та матчі у нас проходять на позитиві.

Звісно,  працювати ще є над чим і ми не збираємося зупинятися на досягнутому. Будемо залучати до команди нових гравців, оновлювати склад. Вже батьки телефонують, хочуть щоб їхні діти грали за наш клуб. Це не може не радувати.

Думаю, що в українському футболі немає таких президентів як у нашому клубі Микола Лавренко. Проведення турнірів, екіпірування для дітей, навчання  - безкоштовні. Думаю, що такі умови можуть забезпечувати лише Динамо та Шахтар. Ми не залежимо від грошей батьків і це найголовніше.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору