Новини змагань

Вопросы В.Пятенко

08:24, 22 жовтня 2019

- Щоб ви виділили в восьмому турі Першої ліги найцікаівшого? У нас був і сухий лист від півзахисника Полісся, і дебют Яковенка і перемоги лідера. Я щось пропустив?

- Тож тур стартував матчем у Житомирі, куди приїхав Кремінь.

- Пане Володимире, "Кремінь" так чудово розпочав сезон із Олександром Головком та останні чотири зустрічі програв. Що не так з кременчужанами? Наче й склад непоганий, і з фінансами все гаразд...

- Натомість маємо віддати належене Сергію Шищенку. Команда пропустила лише двічі і ще не проогравала в цьому сезоні...

- Відзначаємо цікаві і видовищні матчі в Києві та Херсоні

- "Оболонь" перервала неприємну серію з чотирьох матчів без поразок. Це перемога Павла Яковенка чи попереднього тренерського штабу? І взагалі, чи помітні зміни у грі киян?

- «Гірник-Спорт» оговтався після довх матчів без перемог. Кристал забив першим, але так і залишився відвертим аутсайдером.

- У Дніпрі місцевий ВПК-Агро намагався щось протиставити лідеру Чорноморцю.

- Пане Володимире, "Чорноморець" упевнено крокує до Прем'єр-ліги, жодної поразки. Взагалі хтось здатен зупинити лідера? Вам як колишьому тренеру одеситів така гра команди до вподоби?

- Щодо Прикарпаття, то команда вже здобула другу перемогу. Повернення в Івано-Франківськ лідерів на кшталт Конкольняка допомогло? (моджно вспомнить и про МостовогоJ

- Напевно, найбільш очікуваним з точки зору турнірної таблиці був матч у Миколаєві. Хоча й Альянс планував відібрати очки у Волині.

- Запрошення у Верес відомого блогера Дмитра Поврознюка можна розглядати як грамотний маркетинговий хід?

- Волинь зараз набарала ту ходу, яку від неї очікують?

- Харків’яни вийшли на гру експерементальним складом і зуміли обіграти молодий Авангард.

- Пане Володимире, 20-річний вихованець Шахтаря Дмитро Криськів у третьому своєму матчі за Металіст 1925 був напевно найкращим на полі (не было Савина в составе, Ямполь востанавливается после травмы, Коробка на острие).

- Отже, давайте подивимося згадаємо результати матчів і подивимося турнірну таблицю першої ліги після восьми турів.

- ФК «Агробізнес» заявив про те, що команда на повну готується виконати всі вимоги для виступуп в УПЛ. На черзі, роботи з реконструкції стадіону у Волочиську.

- Нагадаю, що цього вік-енду пройдуть матчі восьмого туру Другої ліги. Пане Володимире, у нас уже закручується інтрига в другому дивізіоні. Які матчі ви б виділили?

Матч Метала

Чайка Чайка

12:00

ПоділляПоділля

Кривбас Кривбас

15:00

БалканиБалкани

 

 

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору