Новини змагань

Пиання І.Кривошеєнку

07:47, 28 вересня 2019

- Іване, чотири тури позаду. У другій лізі є шість команд, які ще не програвали. Щодо Першої ліги, то тут таких п’ять. Уже можна говорити про команди Першої ліги, які заявляють себе як лідери?

- Напевно однією з таких команд є харківський Металіст 1925, який цього туру обіграв на виїзді херсонський Кристал. Був у нас і матч у Дніпрі, де було завдано єдиного розгрому у турі.

- Пане Іване, Ви щойно отримали тренерську ліцензію А, яка дає право працювати головним тренером у першій лізі? Ось з висоти свого диплому, можете сказати, як Валерію Кривенцову вдалося за короткий термін створити боєздатну команду?

- У "Металіста 1925" переможний гол провів молодий Антон Калайтан через 12 хвилин після появи на полі. Тут також тренерське відчуття спрацювало?

- Нещодавно говорив з експертом Єгором Короткевичем, він назвав Жабченка найуспішнішим тренером першої ліги. Згодні з цим?

- Ще один матч за участю Агробізнеса довів, що у Волочиську дійсно потужна команда вибудовується. Те ж можна сказати і про Чорноморець, який здобув чергову перемогу  домашніх стінах.

- "Чорноморець" з мінімальним рахунком здолав "Верес", єдиний гол забито на 48-й хвилині. Цікаво, що п'ять із семи м'ячів у цьому сезоні одесити забили саме по перерві. Це свідчить про гарну фізичну форму команди?

- Альянс вперше програв в першій лізі. Такі поразки зазвичай приносять більше інформації для руху вперед?

- Полісся все ще не програвало у цьому сезоні, але в умовно домашньому матчі не зуміло обіграти Прикарпаття.

- У Києві на матчі "Полісся" - "Прикарпаття" працював VAR. Арбітр Віктор Копієвський за допомогою відеопомічників вилучав гравців, чим викликав невдоволення у тренерів. На вашу думку, в першій лізі треба частіше задіювати VAR чи можна взагалі обходитися від цієї системи?

- Продовжує радувати результатами Кремінь Олександра Головка. Цікавим видався матч і в Тернополі.  

- Іване, щодо Головка, то питання таке ж як щодо Кривенцова і того ж Шищенка. Тренер прийшов і відразу почав давати результат. Саме такі вимоги зараз висуваються у сучасному світі до тренерів? Багато часу немає?

- Василь Малик має у своєму розпорядженні місцевих футболістів, немає особливих зірок у складі. Тим слкданіше але цікавіше його Ниві буде набирати очки проти команд, які ставлять високі завдання в першій лізі?

- Давайте згадаємо результати матчів четвертого туру і турнірну таблицю.

Таблиця

- Пане Іване, щодо Другої ліги, то тут в компанію до Ужгорода підібалося Поділля. Віталій Костишин давно працює з командою, зараз команда отримала посилення у вигляді Жданова, Задерецького. Поділля хоче поборотися за Першу лігу?

- Давайте подивимося огляд матчів у обох групах.

Огляд

- Пане Володимире, Друга ліга знову демонструвати результативність. У цьому турі не зафіксовано жодної сухої нічиєї. Про що це може свідчити?

- Отже на цьому все, дякую за увагу. До побачення!

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору