Новини змагань

«Реал Сосьєдад» - «Реал Мадрид»: прогноз Олександра Вишневського

12:00, 18 серпня 2019

Експерт команди «Рейтингу Букмекерів» Олександр Вишневський дав прогноз на матч 2-го туру Прімери сезону-2020/21 «Реал Сосьєдад» - «Реал Мадрид».

Фото: football.ua


Центральний матч 2-го туру іспанської Прімери буде зіграний в Сан-Себастьяні, де «Реал Сосьєдад» в своєму другому матчі сезону буде приймати мадридський «Реал», для якого це буде перший матч чемпіонату.

“Зовсім недавно команда Зідана провела товариський матч проти «Хетафе». Практично всі футболісти зіграли там по 45 хвилин, була тренувальна гра. Але що важливо відзначити - «Реал» переміг 6:0, а Карім Бензема забив 4 голи. Все йде до того, що «Реал Мадрид» готовий до чемпіонату. Виїзд в Сан-Себастьян традиційно і важкий для «Реала» - я нагадаю, що в минулому сезоні «Реал Сосьєдад», нехай і на «Сантьяго Бернабеу» вибив мадридський «Реал» з Кубка, обігравши вершкових 4:3, а позаминулому сезоні « Реал Сосьєдад »взяв 6 очок в матчах чемпіонату проти мадридського« Реала ». Нехай команда Зідана в минулому сезоні і відповіла аналогічним чином, але «Реал Сосьєдад» завжди забивав, завжди дає бій.

У той же час, мені «Реал Сосьєдад» дуже не сподобався в першому турі за підсумками їх матчу з «Вальядолідом». Баски забили зовсім випадковий гол, завдяки якому вирвали нічию на останніх хвилинах. Це була чиста помилка воротаря. Тому я боюся, що баски на даному етапі сезону не в кращих кондиціях. Мені здається, що тут резонно поставити на «Реал Мадрид».

Я виберу дві ставки - просто поставлю на перемогу «Реала» і на те, що «Реал Мадрид» не програє і обидві команди заб'ють. З огляду на що «Реал Сосьєдад» практично завжди «Реалу» забиває, але при цьому рідко коли виграє, я думаю, що найвірогідніший результат матчу - це 2:1 або 3:1 на користь «Реала». Якщо баскам пощастить, то вони можуть розраховувати на 1:1. Мені здається, що ставка на те, що обидві команди заб'ють і при цьому «Реал Мадрид» не програє, так само хороша ставка, як і просто на чисту перемогу «Реал Мадрида». Я виберу обидві і буду сподіватися, що вони зіграють.” - повідомляє для порталу https://bookmaker-ratings.am/ футбольний експерт Олександр Вишневський.

Нагадаємо, що матч “Реал Сосьєдад”-”Реал Мадрид” відбудеться вже 20 вересня о 22:00 за київським часом.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору