Новини змагань

«Брайтон» - «Челсі»: хто буде боротися за виживання?

09:30, 14 серпня 2019

Павло Городницький дав прогноз на матч 1-го туру АПЛ сезону-2020/21 «​​Брайтон» - «Челсі»

Павло Городницький, експерт «Рейтингу букмекерів », блогер, співзасновник сайту «Кат», дав прогноз на матч 1-го туру АПЛ сезону-2020/21 «​​Брайтон» - «Челсі». Матч відбудеться 14-го вересня 2020 року о 22:15 за київським часом.

“Сьогодні ми уважно, ретельно, прискіпливо аналізуємо гру «Брайтон» - «Челсі». Жодна людина в світі вам не скаже, чим вона закінчиться! Якщо хтось скаже «я впевнений», то він шарлатан!

Поки всі клуби ниють, що у них немає грошей, що по ним вдарив коронавірус, Роман Аркадійович прийшов до Френку Лемпарду і сказав: «Френк», давай замовляй, як Моурінью влітку 2004 року!». І Френк Лемпард розгулявся на всі гроші - прийшли Зіеш, Вернер, Хавертц, Сілва. Вони всі будуть виблискувати на «Стемфорд Брідж». Я думаю, що «Брайтону» об'єктивно хана!

У мене є ще дві причини, за якими «Брайтон» нічого не світить. По-перше, у «Челсі» хороша статистика в матчах з «Брайтоном». Буває нічия, але зазвичай «Челсі» спокійно обіграє «Брайтон». По-друге, повернемося в серпень 2019 року. «Челсі» починає чемпіонат з Лемпардом і отримує приголомшливу ​​поразки від «МЮ» 0:4. Це було жахливо. Зараз хочеться почати святково і грохнути цей «Брайтон». Ми беремо або звичайну перемогу «Челсі», де так собі коефіцієнт, або перемогу «Челсі» з форою, де коефіцієнт вже спокусливіше.” — дає прогноз на футбол Павло Городицький.

Вигідний коефіцієнт 1,67 на П2 пропонує БК 1хБет. Користувачі “Рейтингу Букмекерів” оцінюють контору 1хБет на 5 з 5. Особливо високо оцінюються коефіцієнти та зручність платежів.   

Отже, завершується перший тур англійської Прем'єр-Ліги сезону 20/21. У понеділок пройдуть два матчі, в одному з яких "Брайтон" на своєму полі прийме "Челсі". Інтригуюча зустріч в першу чергу з точки зору того, як буде виглядати оновлений "Челсі". За допомогою трансферів Лемпард розраховує домогтися прогресу зі своєю командою і поборотися вже не тільки за місце в четвірці, а й за титул. "Брайтон" же буде знову боротися за виживання.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору