Новини змагань

Питання І.Кривошеєнку

09:06, 7 вересня 2019

- Пане Іване, три матчі не відбулися через захваорювання на Ковід у гравців трьох команд. Однак і в п’яти матчах було забито аж 18 мячів – це середній показник минулого сезону сред восьми матчів. Радує така результативність?

- Тож, у фокусі України футбольної матч дебютантів, які ведуть суперництво ще з Другої ліги, синхронно туди потрапивши.

- Пане Іване, матч дебютантів був яскравим і гідним стартом змагань. Моджна сказати, що Альянс і ВПК Агро з першого туру змусить більш пристально за ними слідкувати? Що особливо у цих колективах?

- Альянс навіть не підсилювався цього літа, брати Шараї і Загинайлов з зірок – достатньо для втілення амбіцій в життя?

- ВПК-Агро запросив Кічу з Миная, який вже другий матч демонструє лідерські якості.

- Звісно, що дуже цікавим мав стати і матч в Луцьку – «Волинь» і «Кремінь» цього сезону заявили про високі задачі. Те ж стосується у «Металіста 1925», який стартував удома.

- Пане Іване, "Волинь", "Кремінь", "Металіст 1925" змінили наставників. Чого очікувати від цих команд, чи суттєво зміниться їх гра у порівнянні з минулим чемпіонатом. Ви помітили вже якісь зміни у цих командах?

- У Краматорську та Херсоні господарі програли з однаковим рахунком гостям.

- Пане Іване, в Миколаєві будується потужна команда?

- "Чорноморець" виграв у день народження свого головного тренера. Багато матчів у кар'єрі довелося проводити у святковий день?

- У нас є ТОП-3 подій у першому турі, і потім давайте ще раз згадаємо результати і проанонсуємо матчі другого туру.

Таблиці

- У Другій лізі аж вісім новачків, особливо увага до бренду – львівських Карпат, а також команди Метал, яка заявила про себе зірковими прізвищами.

Друга ліга

- Пане Іване, львівські Карпати поки не виділяються грою, пропустившив  кубку і перошому матчі Другої ліги сім разів, не забивши жодного разу. Напевно, ту важливо, що взагалі настільки самобуртній клуб прожовжує грати?

- Що думаєте про Метал? Фомін, Люлька, Папа Гуйе, Кучер і це дуже неповний список. Хтось зможе протистояти цьому колективу?




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору