Новини змагань

Претенденти на чемпіонство у Першій лізі: букмекери назвали фаворитів

17:48, 24 серпня 2019

Нинішній футбольний сезон в першій лізі, попри війну, обіцяє бути цікавим, з неабиякою боротьбою за вихід до Української Прем’єр-ліги

Букмекерські контори України від fanday.net, назвали головних фаворитів Першої футбольної ліги, які мають найвищі шанси на чемпіонський титул і перехід в УПЛ за підсумками цього сезону.

Оновлений формат Першої ліги

Новий сезон Першої ліги відбувається у оновленому форматі. В основній частині сезону 16 клубів розбито на дві групи, в яких учасники проведуть по два очні протистояння – на виїзді та вдома.

У заключному етапі чемпіонату до чемпіонської групи потраплять по чотири перші клуби з кожного дивізіону. Учасники цього турніру і визначать чотири перші команди, які боротимуться за перехід до УПЛ – путівки до прем'єр-ліги отримають 1 – 2 місця, а клуби, що посіли 3 – 4 місця, зіграють із представниками прем'єр-ліги, які закінчать сезон на 13 – 14 позицій рейтингу.

Група А – повернення «Карпат» та лідерство «Полісся»

За підсумками семи зіграних турів Першої ліги у групі A лідирує Полісся. Клуб із Житомира заробив 19 очок, здобувши шість перемог та одну нічию. Букмекерські контори України вважають «Полісся» головним фаворитом чемпіонських перегонів.

Також як фаворити групи A експерти розглядають «Карпати», які перейшли до Першої ліги за підсумками минулого сезону. Львівський клуб здобув п'ять перемог, розташувавшись на другому місці рейтингу.

Трійку лідерів турнірної таблиці тут замикає «Епіцентр», який показав наступні результати у семи поєдинках: чотири перемоги, нічия та дві поразки.

Група B – сенсаційний «Кремень» та лідер «Оболонь»

У групі B Першої ліги України утворилися два лідери. «Оболонь» та «ЛНЗ Черкаси» показали однакову успішність, набравши по 16 очок за шість зіграних турів. При цьому букмекерські контори України вважають саме «Оболонь» фаворитом чемпіонських перегонів, відводячи менше шансів на титул черкаському клубу.

Також у групі B успішно стартував Кремінь, який замикає трійку лідерів рейтингу. При цьому клуб із Кременчука має лише умовну перевагу над запорізьким «МФК «Металургом», який знаходиться на четвертому місці турнірної таблиці.

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору