Новини змагань

Вогняний і складний сезон: подяка за те, що ми разом!

16:00, 14 серпня 2020

Робоча група та Адміністрація ПФЛ висловлюють вдячність нашим клубам за стійкість і відповідальність у сезоні 2019/20

Інколи історичні речі відбуваються на наших очах. Сезон 2019/20 в світовому футболі запам'ятається історичною паузою, пов'язаною з коронавірусною кризою. Ніколи ні до, ні після в новітні часи (від другої половини ХХ століття до наших днів) футбол не зупинявся на такий тривалий період часу. Ніколи не було такої невизначеності, пов'язаної з новою реальністю та вимогами часу. Ніколи футбольні матчі не відбувалися за настільки суворим тимчасовим медичним протоколом і застережними засобами.

Ясна річ, всі ті виклики, з якими зіткнулося людство за останній рік, вплинули й на футбол. Не все задумане втілилося в життя, не все заплановане відбулося. Проте сезон 2019/20, який видавався особливо спортивно цікавим у наших змаганнях, все ж виконав своє призначення - визначивши переможців, призерів, тих, хто підвищується чи понижується в класі. Це обнадіює на майбутнє.

Друзі!

Зараз, коли ми завершили ігрову програму складного сезону, ми закликаємо вас починати все з чистого листа! Будувати взаємини на довірі, партнерстві та взаєморозумінні. Зі всіма вашими турботами, труднощами та пропозиціями звертатися в ПФЛ. Робоча група, яка покликана провести змагання крізь складні часи, готова вислухати всі ваші звернення, тому що після такого складного сезону ви всі - герої футболу, які не дали йому спинитися настільки, щоб потім було важко його відновити.

Вітаємо наші клуби, які отримали право підвищитися в класі, й бажаємо їм успішних виступів у Favbet Лізі, де новачки з ПФЛ в останні роки гідно представляють, зокрема, й футбол нашої організації. Бажаємо успіхів клубам, які у матчах плей-оф виборюватимуть право грати у Першій лізі! Ласкаво просимо новачків Ліги, які отримали відповідні атестати й готові дебютувати в Другій лізі або ж стартувати в Першій лізі після перерви.

Бажаємо всім учасникам змагань ПФЛ успіху та наснаги й віримо, що сезон 2020/21 принесе нам нові емоції, відкриє нові імена та дозволить уболівальникам і футболістам насолоджуватися Грою!

Залишаємося у вашому розпорядженні!

 

З повагою

 

Олександр Каденко, Т.в.о.президента ПФЛ

та колектив Ліги




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору