Новини змагань

Матч "Металург" - "Рух" не відбудеться!

12:07, 9 серпня 2020

До ПФЛ звернувся МФК "Металург" з офіційним листом

На адресу ПФЛ 08 серпня 2020 року за №240 надійшов лист за підписом директора МФК "Металург" Максима Лупашка, в якому повідомляється про неможливість виїхати на матч перенесеного 22 туру з ФК "Рух".

"Клуб фізично не встигає забезпечити квитками до Львова футболістів і адміністрацію "Металурга", а також забронювати готель поруч зі стадіоном. Тому МФК "Металург" повідомляє, що не має можливості провести гру 10.08.2020 з ФК "Рух", - йдеться у листі.

Нагадаємо, що на початку липня цей і ще два матчі матчі перенесли на невизначений термін через спалах коронавірусу в стані запорізького клубу: було зафіксовано 13 випадків зараження COVID-19.

Перенесені матчі 23 туру "Металург" - "Черкащина" (1:1) і 24 туру "Металург" - "Гірник-Спорт" (3:2) команда Олексія Годіна дограла у визначені Адміністрацією ПФЛ дати, а ще один поєдинок - з "Рухом" після опитування всіх клубів Першої ліги та консультації з членами робочої групи було вирішено перенести на 10 серпня у зв'язку зі щільним ігровим графіком змагань після рестарту другої частини змагань у Першій лізі. Через це матчі 30 туру були знесені на інші дати.

Таким чином, у випадку, якщо МФК "Металург" не з'явиться на матч, то Адміністрація ПФЛ направить відповідні матеріали до КДК УАФ.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору