Новини ліги

Сприяння клубів: "Агробізнес" закупив два апарати ШВЛ, "Минай" допоміг обласній лікарні

16:00, 1 квітня 2020

Клуби змагань ПФЛ не стоять осторонь світової проблеми з вірусом

ФК "Минай" не залишається осторонь проблем людства. Фото: fcminaj.com


Приємно, що клуби ПФЛ проявляють соціальну ініціативу і намагаються допомагати оточуючим у боротьбу з коронавірусом, розповідає "Україна футбольна" у своєму випуску від 30 березня. Так «Минай» передав обласній клінічній інфекційній лікарні Ужгорода засоби індивідуального захисту для лікарів – а це 100 захисних костюмів, 25 захисних окулярів, кілька  сотень бахіл та рукавиць, спиртові серветки, одноразові шапки тощо.

Спортивний директор Михайло Кополовець та воротар Андрій Попович вручили все це головному лікарю лікарні Михайлу Поляку.

"Всі ми зараз стали заручниками цього небезпечного вірусу, який поширився світом, - сказав клубній пресслужбі президент ФК "Минай" Валерій Пересоляк. - Тому важливо у цей непростий для всіх нас час максимально об’єднати свої можливості та зусилля і допомогти тим, хто цього дійсно потребує. Такими діями ми хочемо нагадати закарпатцям, що їх не залишили на самоті із цією бідою. І такими вчинками ми хочемо аби більше людей "зони ризику", мали змогу залишатися вдома і не наражати себе на небезпеку, а не думали як прогодувати себе. Це головне. Гадаю разом ми переживемо цей нелегкий час, станемо тільки сильнішими і все повернеться на свої місця",.

"Металіст 1925" випустив маски власного виробництва, брендовані логотипом – у них ходять представники клубу, ще частину могли купити вболіальники.

Клуб «Агробізнес» та Асоціації ветеранів футболу України надають невідкладну допомагу ветеранам футболу України, у щоденному режимі тримають зв’язок з ветеранами і за потреби реагують та надаючи необхідну допомогу — ліками, продуктами, транспортними засобами тощо.

Ось що розповів почесний президент клубу "Агробізнес" Олег Собуцький в етері інформаційно-аналітичної програми ПФЛ «Україна футбольна».

- Ми стараємося зараз в такий важкий час для України та всього світу не стояти осторонь та допомагати нашим лікарям, тому що вони теж, як і наші воїни, знаходяться зараз на «передовій», - заявив Собуцький. - Ми бачимо, що в Тернопільській області, зокрема в Монастириському районі, 24 медики на даний момент заразилися цим важким вірусом.

«Агробізнес» зараз закупив два апарати штучної вентиляції легень, які надаємо в Тернопільську та Хмельницьку області. Також замовили, десь завтра будуть доставлені, електронні термометри, багато медичних костюмів, масок десятки тисяч. Багато вже видали, й далі регулярно закупляємо і роздаємо, бо це зараз дуже необхідний засіб для існування.

Для наших ветеранів розпочали розвозити продуктові пайки. Допомагаємо фінансово нашим лікарням, кому що потрібно - по можливості докупляємо. Навіть при наявності фінансів деколи не вдається придбати необхідне, то намагаємось знайти. Буквально сьогодні-завтра з Китаю вилетить літак з нашими посилками. Сподіваємось, закуплене «Агробізнесом» завтра-післязавтра буде в Києві на митниці. Також виділяємо паливо для доставки медиків, щоб наших героїв-лікарів возили на роботу, тому що ці люди зараз знаходяться «на передовій».

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору