Новини змагань

MATCHDAY! Друга ліга. 18 тур. Анонс матчів

06:00, 26 жовтня 2019

Анонс матчів 18 туру сезону 2019/20 у Другій лізі

Фото: facebook.com/fcpodillya


У понеділок, 28 жовтня, у програмі «Україна футбольна» на ТК XSPORT ми проаналізуємо все найцікавіше, що відбулося у 18 турі Другої ліги із експертами у студії екс-тренером "Чорноморця" Володимиром Пятенком і спортиним директором ПФЛ Євгенієм Морозом.

З нововведень відзначаємо той факт, що всі команди гратимуть єдиним м’ячем Select Brillant Super.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!

 

Група «А»

 

Неділя, 27 жовтня 2019 року. смт. Демидів. Стадіон «Діназ», 14:00.

«Діназ» (Вишгород) - «Поділля» (Хмельницький)

Арбітр – Дмитро Кузовлєв (Запоріжжя)

Матч першого кола: 1:1, голи: Терещенко, 37, - Музичук, 42

Потужний матч сусідів по першій п’ятірці, яких розділяє всього одне очко. В першому колі, коли суперники зустрічалися вперше, вони зіграли внічию. Зараз обидві команди в бойовому настрої, зігравши в минулому турі внічию: «Діназ» – у Калуші, «Поділля» – на своєму полі з тернополянами. Господарі восени значно стабілізували свої виступи, зокрема, дома не втративши жодного очка в чемпіонаті.


Неділя, 27 жовтня 2019 року. м. Ужгород. Стадіон «Авангард», 15:00.

ФК «Ужгород» - «Нива» (Вінниця)

Арбітр – Степан Лапко (Львів)

Матч першого кола: 2:2, голи: Корольчук, 45, Машлатір, 68, - Загорулько, 3, пен, 32, пен

Дебютант ПФЛ, ФК «Ужгород», після вдалого відрізку зазнав уже трьох поспіль «сухих» поразок. Тож після виїзного «турне» в матчі проти одного з аутсайдерів налаштовується на позитивний для себе результат. Інша справа, що вінницька команда пропускала минулий тур і матиме перевагу в свіжості, а невдалі гостьові результати (три виїзні поразки поспіль) додатково мотивуватимуть «Ниву», яка веде боротьбу за уникнення останнього місця.


Неділя, 27 жовтня 2019 року. м. Тернопіль. Стадіон «Центральний Міський», 15:00.

«Нива» (Тернопіль) – «Верес» (Рівне)

Арбітр – Дмитро Кубряк (Одеса)

Матч першого кола: 1:0, гол: Кисленко, 88

Фото: facebook.com/veres.club


Центральний матч туру – й одне з найбільш статусних протистоянь жовтня в усій Другій лізі. Обидві команди розлючені останніми невдачами: «Верес» перервав переможну серію поразкою від молодих оболонців на своєму полі, «Нива» втратила шанс повернути лідерство, не зумівши забити в Хмельницькому й розійшовшись миром із «Поділлям». Всього два очка розділяють другу й третю команди першості, а тернополяни вже три тури поспіль не можуть виграти й навіть забити.


Неділя, 27 жовтня 2019 року. м. Чернівці, стадіон КСОП «Буковина», 15:00.

«Буковина» (Чернівці) - ФК «Калуш»

Арбітр – Катерина Усова (Київ)

Матч першого кола: 2:0, голи: Мелконян, 63, Крашневський, 65

Обидві команди в минулому турі зіграли внічию: ФК «Калуш» вдома не втримав здобуту на 1-й хвилині перевагу над вишгородцями – 1:1, а от «Буковина» проявила вольові якості, видавши бойовий і конкурентний матч в гостях у лідера – 2:2. Між тим, калушанам доведеться звернути особливу увагу на менш успішних у турнірному плані суперників. В першому колі, ще задовго до повернення Матвіїва, чернівчани виграли в Калуші.


Читайте також: «Полісся» вперше пропускає за 673 хвилини. Друга ліга. Відлуння матчів 17 туру (відео всіх голів)


Понеділок, 28 жовтня 2019 року. м. Буча, стадіон «Ювілейний», 14:00.

«Оболонь Бровар-2» (Буча) – «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка)

Арбітр – Вадим Подригуля (Луцьк)

Матч першого кола: 2:2, голи: Дерев'яго, 75, Пучковський, 78, - Єфремов, 38, Жикол, 90+1

На куражі після першої з літа перемоги (1:0 на Рівненщині) «Оболонь Бровар-2» прийме одного з найближчих географічно суперників. «Чайка» базується в Петропавлівській Борщагівці. Наразі в таблиці випереджає оболонців всього на одне очко й один рядок турнірної таблиці. В минулому турі також виграла (2:0 в «Ужгорода»). Зважаючи на конкуренцію «Буковини», яка опинилася на дні таблиці, обидві команди максимально мотивовані.


Група «Б»

Неділя, 27 жовтня 2019 року. м. Одеса. Стадіон СОК «Люстдорф», 13:00.

«Чорноморець-2» (Одеса) – «Альянс» (Липова Долина)

Арбітр – Максим Поліщук (Кривий Ріг)

Матч першого кола: 0:4, голи: В. Шарай, 7, пен, Я. Сидоренко, 27, 46, Піднебенной, 64

«Альянс» всуху виграв два останніх матчі, і поки його конкуренти будуть грати між собою, вирушить в Одесу на матч проти суперника, якого розгромив у першому колі. «Чорноморець-2» під керівництвом нового старшого тренера – Андрія Ущаповського – програв у Нікополі. Зважаючи на турнірну ситуацію (всього +3 очка від останнього місця), також має грати на результат.


Неділя, 27 жовтня 2019 року. м. Кривий Ріг, стадіон «Шахти Жовтнева», 13:00.

«Гірник» (Кривий Ріг) – «Енергія» (Нова Каховка)

Арбітр – Павло Кисельов (Жмеринка)

Матч першого кола: 2:0, голи: Григорик, 19, Коцюмака, 71

Фото: fcgornyak.dp.ua


Криворізький клуб пропустив минулий тур – мав час на відновлення сил і підготовку до матчу проти «Енергії», яка, в свою чергу, перервала тривалу безвиграшну серію перемогою над «Реал Фармою» (3:1). «Гірник» за останній місяць не тішить результатами, вдома програв обидва матчі з різницею в один гол, загалом, за весь цей відрізок виграв лише раз. Утім, із новокаховцями у криворіжців позитивний баланс зустрічей із цим суперником, а також велика турнірна мотивація.


Неділя, 27 жовтня 2019 року. м. Одеса, стадіон «Іван», 14:00.

«Реал Фарма» (Одеса) - ФК «Нікополь»

Арбітр – Тарас Панасюк (Бердичів)

Матч першого кола: 0:1, гол: Мандровський, 53

Після поразки в Новій Каховці «Реал Фарма» чекає в гості нікопольців – які випереджають його на шість очок і дві сходинки в таблиці. Якщо одесити не можуть виграти вже два тури, то ФК «Нікополь», навпаки, в ударі – три перемоги поспіль. В минулому турі підопічні Варжеленка обіграли якраз одеситів (4:1 у «Чорноморця-2»).


Неділя, 27 жовтня 2019 року. м. Магдалинівка. Стадіон «Колос-Арена», 14:00.

«ВПК-Агро» (Шевченківка) - «Кристал» (Херсон)

Арбітр – Павло Дубровець (Житомир)

Матч першого кола: 2:3, голи: Шмигельский, 69, Васильєв, 90+3, - Малиш, 45+1, Жовтюк, 60, Гливий, 90+1

Головний матч туру в Групі «Б» і один із найважливіших у жовтневому календарі. Лідер завітає в гості до найближчого переслідувача, який не втрачає очок вдома і відстає всього на одне очко. В першому колі знайомі ще з аматорських часів суперники видали результативний матч, який херсонці виграли в один м’яч. Утім, після того «ВПК-Агро» виграв 9 (!) матчів поспіль і справедливо зробив ривок у медальній зоні, кинувши виклик «Кристалу».


Неділя, 27 жовтня 2019 року. м. Краматорськ. Стадіон «Прапор», 15:00.

«Авангард-2» (Краматорськ) – «Таврія-Сімферополь»

Арбітр – Артем Михайлюк (Київ)

Матч першого кола: 0:3, голи: Макарченко, 50, 67, Пріхна, 90+3

«Авангард-2» засидівся на останньому місці, відстаючи на три очки від дуету найближчих конкурентів, серед яких – і «Таврія». Тож можна зрозуміти важливість цієї зустрічі для обох суперників, та й для всієї нижньої частини таблиці в цілому. Додамо, що «Таврія» не може виграти вже сім матчів, набравши за цей час лише одне очко. Втім, за цей час команда Шевченка встигла зустрітися фактично зі всіма лідерами, тож це теж треба мати на увазі, коли аналізувати її результати.

 

Пресслужба ПФЛ




ТЕГИ: ГОРНЯК
Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору