Новини ЗМІ

Миколаюк: у бузівській Ниві створені всі умови для розвитку футболістів

11:30, 16 травня 2023

Герой 16 туру у VBET UA Друга Євген Миколаюк поділився враженнями від перемоги над Металургом-2 (4:1), а також пригадав вихід команди на професіональний рівень

Фото: ФК Нива Бузова


‐   Приємно, що мене визнали найкращим у турі, - зізнався Миколаюк. - Але це моя робота, яка завжди намагаюся виконувати на всі 100%. Дякую партнерам по команді та тренерам за довіру.

‐   Команда три тури поспіль не могла виграти. У чому причина таких результатів? Можливо, статус одноосібного лідера вас дещо розслабив?

‐   На кожен матч виходимо з максимальним налаштуванням та мотивацією. Намагаємося виконувати тренерські настанови. Можливо, нам дещо не вистачило футбольного фарту. Ми вже достроково виграли чемпіонат, але хочемо у кожному матчі демонструвати свій рівень. Прагнемо своєю грою радувати вболівальників.

‐   Матч проти Металурга-2 для вас був принциповим, якщо враховувати що саме запоріжці єдина команда, якій ви програли?

‐   Для нас кожен матч принциповий, але безумовно, хотіли Металургу-2 віддати боржок за прикру поразку. Думаю, що змогли зіграти у той футбол, який від нас очікували. З перших хвилин почали грати активно і змогли втілити у життя тренерські настанови.

‐   У матчі проти Металурга-2 ви віддали три результативні передачі. Раніше вам підкорялося таке досягнення?

‐   Я не акцентую увагу на особистих досягненнях. Головне, щоб команда перемагала у кожному матчі і досягала своїх амбітних цілей. Задоволений, що допоміг партнерам забити.

‐   Який із забитих мячів Ниви вам найбільше сподобався?

‐   Напевно третій забитий м’яч виокремлю. Розіграли шикарну комбінацію, яку завершив Семенець. Всі все зробили вчасно і в такт.

‐   Як ваша команда почуває себе у ролі дострокового чемпіона? Можливо, через цей статус можете грати більш розкуто?

‐   Почуваємося добре, адже змогли виконати поставлене на сезон завдання. Всі в гарному настрої та гуморі. Розуміємо, що попереду ще багато роботи, працюємо у штатному режимі.

‐   Вам доводиться постійно боротися за місце в основі, адже на позиції правого хавбека є сильна конкуренція. Ця конкуренція вас додатково мотивує?

‐   Завжди хочеться прогресувати і виходити на новий рівень у своєму розвитку. Чудово, що у нас така конкуренція, адже вона дає можливість зростати. Чи вважаю себе старожилом Ниви? У клубі я з самих перших днів, але не думаю, що це мені дає якийсь особливий статус. Працюю як і всі в команді.

‐   Пригадайте процес переходу Ниви на професіональний рівень. Наскільки цей шлях був складний?

‐   Ми виграли всі змагання у Київські області і розуміли, що варто виходити на новий рівень. Перспективи у нас було досить непогані. Дякуємо президенту, який ставиться до всього професіонально. Його підтримка для нас дуже важлива. У Ниві створені всі умови для розвитку футболістів.

‐   Які завдання ставите перед собою на заключні матчі сезону? Вже поступово готуєтеся до Першої ліги?

- Налаштовуємося на перемогу, а далі вже поступово готуватимемо до Першої ліги. Головне – перемога нашої країни у війні, саме цієї події чекаємо найбільше. Дякую ЗСУ за те, що маємо змогу займатися улюбленою справою.

Бліц

  • Народився у Києві
  • Займався в футбольному клубі Зірка Київ, який свого часу дислокувався на Святошино у районі Стадіону Темп
  • Перший тренер Сергій Васильович Одінцов
  • все життя вболіваю за Борусію Дортмунд
  • Футбольна мрія? Хочеться ставати кращим, рости і розвиватися в футбольному плані й надалі

 

Пресслужба ПФЛ

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору