Новини змагань

Василь Луців: Перед Хустом стоїть завдання фінішувати в ТОП-3

15:00, 26 квітня 2023

Герой 13 туру VBET UA Другої, півзахисник Хуста Василь Луців поділився враженнями від перемоги над ФК Кремінь-2 (4:0). Відзначимо, що Василь у цій грі відзначився хеттриком

Фото: сторінка Василя Луціва у ФБ


Він оформив хет-трик за 15 хвилин, досягнув показника вісім голів і три асисти в сезоні 2022/23 та виявився найбільш ефективним гравцем чергового туру Другої ліги. Звісно, журі не могло не звернути увагу на таке особисте досягнення гравця ФК Хуст.

‐ Подібні визнання важливі для кожного гравця і я не є виключенням, - сказав Василь Луців. - Ця нагорода засвідчує, що я на правильному шляху. Сподіваюся, що прогресуватиму від гри до гри.

‐  У випадку перемоги ви мали змогу підтягнутися до топ-5. Про недооцінку молоді із Кременчука навіть не йшлося?

‐  Команда виходить на кожну гру з думками про перемогу, про недооцінку ніколи не йдеться, з ким би ми не зустрічалися. Не розділяємо суперників на лідерів і аутсайдерів. Важливо демонструвати свій найкращий футбол і тоді все буде добре.

‐  Розуміли, що проти аутсайдера буде навіть складніше ніж проти лідера, адже доведеться протягом всього матчу методично розхитувати захист суперника?

‐  Нам потрібно було протягом всього матчу атакувати, тому налаштовувалися на це. Вважаю, що вдалося реалізувати всі свої напрацювання.

‐  Вже на другій хвилині з пенальті ваша команда відкрила рахунок у матчі. Після швидкого забитого мяча стало простіше?

‐  Вважаю, що цей гол дав нам ще більше впевненості в своїх силах . Ми почали спокійніше і більш розкуто працювати саме в атаці. Важливо було не зупинятися на досягнутому, а продовжувати гнути свою лінію.

‐  У першому таймі ви контролювали перебіг подій на полі, але збільшити перевагу не змогли. Погоджуєтеся, що над реалізацією ще варто попрацювати?

‐  В перерві Володимир Циткін акцентував увагу на реалізації. Моментів було достатньо, але не реалізували їх. Ми на тренуваннях приділяємо чимало уваги завершенню атак. У другій половині зустрічі важливо було холоднокровніше грати у заключній третині поля.

‐  На 54-й хвилині після передачі Пилипа ви влучно пробили у дальній кут. Це мяч став найбільш важливим у матчі, адже після цього молодий колектив поплив?

‐  Дійсно, цей гол став ключовим. Після цього ми зрозуміли, що перемогу не віддамо. Супернику вже було непросто, адже потрібно було розкриватися.

‐  Вже через дві хвилини ви підставили ногу після удару Приходька і пробили повз голкіпера. Гольове чуття допомогло вам у цьому епізоді?

‐  Зіграв як справжній нападник. Задоволений, що зміг відзначитися і допоміг команді збільшити свою перевагу. Сподіваюся, що забиватиму якомога більше у кожному турі.

‐  Хеттрик ви оформили після хорошої трьохходівкаи П.Луців – Павлич – В.Луців. Награєте такі комбінації на тренуваннях?

‐  На тренуваннях регулярно награємо такі комбінації. Добре, що в офіційних матчах напрацювання дають свої плоди. Ці три голи присвячую своїй сім'ї та своїй дівчині. 

‐  У двох братів Луцівих 14 голів і 4 асисти на двох. Очікували на таку результативність перед сезоном?

‐  Ми багато працювали на зборах, але вважаємо, що це не наша межа. Ми можемо бути більш результативнішими і будемо працювати далі, щоб покращити наші показники.

‐  Розраховуєте поборотися з Загорулько і Сомовим за звання найкращого бомбардира Другої ліги?

‐  Звичайно, буду робити все для того, щоб поборотися за звання найкращого бомбардира Другої Ліги. Приємно, що маю змогу конкурувати з такими сильними футболістами. Це додає мені мотивації.

‐  На вашу думку, Хуст за грою прогресує навесні? У яких компонентах додали?

‐  Звісно, на підготовчих зборах ми провели велику і складну роботу. Перемога над львівськими Карпатами та нічия проти Минаю, підтверджує правильність нашого шляху. Вважаю, що наша команда стала більше зіграною.

‐  У команди є амбіції та спроможність поборотися за топ-3?

‐  Тренер та президент поставили перед нами завдання фінішувати в трійці призерів. Зробимо все, що в наших силах.

‐  У наступному турі зіграєте проти Чайки. Які очікування від цього протистояння?

‐    Їдемо в гості до Чайки тільки з думками про перемогу. Гра буде важкою та дуже важливою. Сподіваюся, що зможемо порадувати вболівальників. Викладатимемося на всі 100% як завжди.

Хочу подякувати нашим воїнам, які дають нам можливість сьогодні грати у футбол. Дякую кожному захиснику та захисниці України, за те що бороните наш дім, нашу неньку. Слава Україні!

 БЛІЦ

  • Народився в смт.Чинадієво Закарпатської області
  • Вихованець – СДЮСШОР Ужгород
  • Перший тренер – Пінковський В’ячеслав Венцелович
  • Улюблена команда – Реал Мадрид
  • Улюблений гравець – Карім Бензема
  • Мрія у футболі? Прагну зіграти на «Сантьяго Бернабеу»

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору