Новини змагань

Перемога у Вінниці - українському героєві

11:00, 24 квітня 2023

Вінницька Нива присвятила перемогу у 13 турі VBET UA Другої загиблому лідеру ультрас клубу Денису Бабію

Фото: ФК Нива Вінниця


21 квітня 2023 року під час бойового завдання по Бахмутському напрямку загинув офіцер 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ, лідер ультрас Ниви Денис Бабій (позивний «Трейн»). Після матчу 13 туру VBET UA Другої головний тренер команди Олег Остапенко сказав, що перемогу над Вастом клуб присвячує Денису.
З 16 років він - у націоналістичному русі. Воював з першого дня повномасштабної війни проти рф. У лавах ТРО «Азов-Київ» він сформував 3-ю роту, на чолі якої обороняв столицю, брав участь у спробі деблокади Маріуполя та успішно контратакував ворога на Запоріжжі та Донеччині. Мав звання молодшого лейтенанта.
До війни Денис Бабій був активним учасником фанатського руху ультрас вінницької «Ниви». А також - одним із лідерів вінницької громадської організації «Центурія», яка входить до «Азовського» руху. Друзі характеризують Дениса Бабія, як відданого патріота, надійного друга, люблячого чоловіка і сина. Зразковий командир, сміливий воїн і вмілий організатор.

Усі вінничани можуть долучитися до «живого коридору» загиблому Герою, віддати шану захиснику України. Сумна церемонія відбудеться, починаючи із 10-ї години, від «Водоканалу» до залізничного вокзалу.
Вічна пам’ять Герою! Приносимо співчуття рідним і близьким загиблого. Допомогти родині Дениса можна за посиланням: https://send.monobank.ua/jar/4kDsew3SdA

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору