Новини ліги

«Чорноморцю» - 85!

14:00, 26 березня 2021

Колективу та вболівальникам ФК «Чорноморець» (Одеса) - з нагоди 85-річчя клубу

Сьогодні - знаменний день для вітчизняного футболу, адже святкує 85-річчя від дня заснування один із найбільш титулованих і уславлених клубів України - одеський «Чорноморець». Багаторазовий призер чемпіонату України та СРСР з футболу, дворазовий володар Кубка України, учасник єврокубків із дебютом у 1975 році, рідний клуб низки знаменитих футболістів - «Чорноморець» по праву входить у число найуспішніших клубів нашої держави.

В історії золотом записані імена Анатолія Зубрицького, Юрія Заболотного, Віктора Зубкова, Віктора Прокопенка, Семена Альтмана, Василя Москаленка, Володимира Плоскини, Ахмеда Алескерова, Валерія Поркуяна, Вячеслава Лещука, Володимира Щеголькова, Матвія Черкаськкого, Валерія Лобановського,Стефана Решка, Леоніда Буряка, Юрія Роменського, Володимира Нечаєва, Ігоря Беланова, Володимира Плоскини, Василя Іщака, Володимира Фінка, Віктора Гришка, Івана Гецка, Олександра Щербакова, Юрія Сака, Ігоря Жабченка, Тімерлана Гусейнова, Олега Суслова, Дмитра Парфенова, Олександра Косиріна, Олексія Антонова.

«Чорноморець» - футбольна слава та гордість великого приморського міста Одеси - має велику вболівальницьку армію та входить у почесний перелік клубів-лауреатів змагань під егідою ПФЛ. Ми гордимося вашими успіхами й бажаємо подальшого розвитку футбольного клубу, любого серцю одеситів. У цей святковий день, коли «Чорноморець» зіграє черговий відповідальний матч у рамках Першої ліги, ми віримо в славне майбуття клубу та не сумніваємося, що його присутність у змаганнях ПФЛ робить честь нашим турнірам.

Бажаємо подальших успіхів і великої радості вам, шановні ветерани, співробітники, тренери та гравці ФК «Чорноморець» у цей день поважного ювілею вашого клубу!

                                    Президент ПФЛ Олександр Каденко




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору