Новини ЗМІ

Батальський: якщо економити сили - суперник відразу покарає

14:00, 8 липня 2020

Герой 22 туру Першої ліги Олександр Батальський поділився своїми враженнями від матчу з Прикарпаттям та наголосив на амбітних цілях команди

Фото: fcbrovar.obolon.ua


У матчі з "Прикарпаттям" форвард киян забив два м’ячі після подач з різних флангів, здорово граючи на випередження і акцентовано пробиваючи головою. А ще постійно був в боротьбі – заробив чимало стандартів, зокрема, і той, після якого відбувся ще один гол.

– Звісно, завжди приємно коли тебе визнають, оціють  старання, – розповів форвард Sport Arena. – Проте для мене найголовніше — перемога команди. Завжди викладаюся на максимум своїх можливостей, щоб допомогти команді досягти бажаного результату.

– Ви розглядали цей домашній матч як можливість здобути три очки?

– Перед грою поговорили з партнерами, тренерський штаб налаштовував на перемогу. Виходили на гру з максимальними задачами, прагнули перемогти, щоб порадувати наших вболівальників і здобути важливі три залікові пункти. Завжди хочемо перемагати попри статус суперника.  Якщо не налаштовуватися на максимальний результат, то тоді навіщо грати у футбол? На жаль, не змогли досягти бажаного результату, адже припустилися занадто багато помилок у захисті.

– Втрата двох очок може позначитися негативно на загальних амбіціях команди?

– Зараз кожна гра, кожен забитий м’яч є важливим. Суперники не прощатимуть помилок і до цього треба бути готовими. Перша ліга зараз дуже цікава за напругою, і, згоден, втрата будь-якого очка може вартувати медальної зоні. Зробимо усе можливе, щоб у наступних матчах досягти максимального результату і покращити свою позицію у турнірній таблиці.

– Що сказав після матчу головний тренер Олег Мазуренко у роздягальні? Підтримав чи насварив?

– Тренер подякував за гру і наголосив на тому, що необхідно зробити правильні висновки. На своїх помилках потрібно вчитися, щоб прогресувати у майбутньому. Розберемо всі помилки та рухатимемося далі. Важливо, ми відчуваємо, що додаємо від матчу до матчу, після карантинної перерви було непросто.

Фото: fcbrovar.obolon.ua


– Ви забили два м’ячі неначе під копірку. Який більше вам сподобався?

– Я б не хотів виділяти свої забиті м’ячі, адже це результат командних взаємодій. Хочеться відзначити чудові передачі Мединського та Гуськова. З таких асистів забивати одне задоволення. Побільше би отримувати таких передач.

– Попереду ще вісім турів і для вас один із найскладніших календарів. Доведеться економити і правильно розподілити сили для фінішу?

– У кожному матчі потрібно викладатися на всі 100%, щоб досягти максимального результату. Якщо економити сили, то суперники обов’язково покарають. Звісно, тренерський штаб проводитиме ротацію, без цього неможливо пройти такий щільний графік. Час все розставить на свої місця.

– На вашому рахунку три дублі в цьому чемпіонаті? Всього – дев’ять голів у 20 матчах. Не дуже задоволені таким результатом?

– У мене ще є час виправити статистику та своїми забитими м’ячами допомогти команді. На тренуваннях, у матчах роблю усе можливе, щоб прогресувати і приносити користь Оболоні-Бровар. У кожного є свої слабкі сторони, проте працюю над тим, щоб вдосконалити свою гру.

 

За матеріалfми SportArena.com




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору