Новини ліги

"З футболом у серці". Равіль Сафіуллін святкує ювілей!

10:00, 4 лютого 2020

ПФЛ України вітає свого почесного президента з 65-річчям!

Сьогодні ювілей у людини, яка зробила величезний внесок у розвиток професіонального футболу України. Равіль Сафович - справжній лідер і цілеспрямована людина, був другим президентом ПФЛ та є почесним президентом нашої організації. За часи його каденції змагання відзначалися масовістю, потужним географічним представництвом і виховали не одну сотню кваліфікованих футболістів.

Завдяки еволюційним крокам Равіля Сафовича на посаді керівника ПФЛ поступово налагодилися прямі телетрансляції матчів, якість яких зростала поступово з технологічним прогресом, юнаки отримали можливість зростати у новоствореному турнірі дублерів, а популяризували футбол суперкубкові матчі, які стали традиційними. У непрості часи для економіки країни він знаходив спонсорів і надихав колег на реформи.

Шановний Равілю Сафовичу! Сьогодні ви - віцепрезидент Національного олімпійського комітету України, займаєтеся украй важливою справою популяризації України на міжнародній арені, збільшенням масовості спорту.

Ми щиро бажаємо вам міцного здоров'я, бадьорості та лише позитивного настрою! Нехай усе задумане обов'язково стане реальністю.

З ювілеєм Вас, Равіле Сафовичу!




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору