Новини ліги

«Зіркові уроки» у Краматорську! (фото)

15:21, 25 листопада 2019

ФК "Авангард" долучився до всеукраїнського проекту

Минулого тижня футболісти краматорського «Авангарда» провели майстер-клас для талановитих дітей спортивного класу Ліцею №35 імені Валентина Шеймана, доєднавшись до Всеукраїнського проекту ПФЛ «Зіркові уроки футболу». Артур Денчук, Віталій Собко, який зараз відновлюється від важкої травми, Єгор Демченко, Іван Матяж та Роман Мірошник відпрацювали з дітьми техніку ведення м`яча, коротких та довгих передач.
Після цього учнів чекали вправи на координацію, а на завершення діти провели серію ударів по воротах основного воротаря «Авангарда» Артура Денчука та отримали заряд підтримки та натхнення від професіоналів.

Фото: fcavangard.com


Діти отримали 20 м'ячів Select для гімназії.

Фото: fcavangard.com


Decathlon допомагає вдосконалювати матеріально-технічну базу шкіл.

Фото: fcavangard.com


ПФЛ дякує адміністрації, прес-службі, тренерам, гравцям ФК «Авангард» за незабутню зустріч з дітьми. Третій сезон проекту ПФЛ проходить за підтримки партнерів ПФЛ - глобальних брендів «Select» і «Decathlon».

«Зіркові уроки футболу», Всеукраїнський проект клубів Професіональної футбольної ліги, має на меті через гру пізнавати базові людські цінності –  дружбу, чесність, справеливість,  повагу, відданість, пробудити у дітей інтерес до клубів сім`ї ПФЛ, футболу та спорту.

Фото: fcavangard.com




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору